Провокацій перед виступом Ані Лорак було багато. Зірка відпрацювала в палаці «Україна» свій перший з двох запланованих сольних концертів.

Спочатку уявлення грандіозного шоу «Ані Лорак» на головній сцені України скасували навесні, проте на той момент за великим рахунком скасовувалися практично всі концерти. Другий раз виступ перенесли з 17 — 18 жовтня на листопад, щоб уникнути провокацій перед виборами. Вибори пройшли, ім\’я Ані Лорак в ЗМІ начебто перестали копати. Однак не тут-то було.

Вчора, 26-го листопада перед палацом «Україна» почала збиратися натовп добре екіпірованих гнівними написами і упаковками яєць молодь. Натовп вигукував чітко відрепетирувані речівки — про ганьбе і зраду.

На концерт Ані Лорак прийшли багато людей різної вікової категорії, навіть маленькі діти, які дуже люблять творчість Кароліни.

Що стосується самої зірки, то вона була готова до провокацій, вона впевнена, що це її обов\’язок перед глядачами і собою. І що з усієї цієї історії вона вийде набагато сильніше і ще більше буде любити батьківщину, за що \»ворогам спасибі\», — зазначила співачка.

Ані Лорак продемонструвала дороге фірмове шоу, виконала свої найкращі хіти за 20-ть років і показала відмінну вокальну форму.

Читай также: Певица Ани Лорак сильно похудела (ФОТО)

Оставить комментарий