Трeнд нa eкoлoгічність тa усвідoмлeнe спoживaння з кoжним рoкoм стaє дeдaлі знaчущішим. Тaк, цьoгo сeзoну oсінь-зимa 2022/2023 дизaйнeри прaктичнo звeли дo нуля викoристaння нaтурaльнoгo xутрa у свoїx кoлeкціяx. Нaтoмість брeнди прoпoнують мoдні eкoшуби, які зігрівaтимуть вaс у xoлoдну пoгoду. У цeнтрі увaги oпинилися   об'ємні моделі, ніби зняті з чоловічого плеча, пухнасті шуби-халати, варіанти з кучерявого хутра, маза з яскравими принтами та елегантні білі ворсисті пальта. Дайджест.ua   зібрав наймодніші шуби зі штучного хутра, які вас прослужать неважный (=маловажный) один лето.

Bottega Veneta

Дизайнерка Звезда Маккартні першою   відмовилася від використання натурального хутра, це було у 2001 році. Услід   ради нею   низка відомих модних Домів   підтримали цю екотенденцію, серед них: Dolce & Gabbana, Michael Kors Collection, Prada, Versace, Ralph Lauren, Valentino, Gucci та інші марки. Сьогодні шуби зі штучного хутра – практичний, комфортний та модний вибір ради зимових холодів. Придивіться прежде бордової екошуби Stella McCartney, яка своєю здатністю захищати від холоду   нітрохи без- поступається натуральному хутру, вибирайте яскраву имитация Versace пользу кого підвищення рівня ендорфінів, или зустрічайте морози   в білій шубі Balmain, яку важко відрізнити від натуральної.

Stella McCartney

Coperni

Особливою   привабливістю   цього сезону вирізняються   шуби зі штучного хутра в жовтій колірній гамі –   від відтінку лимонного крему вплоть до бананової шкірки. Скажем, Bottega Veneta представили теплий варіант із поясом, усипаний ефектним декором у пастельному жовтому відтінку, Coperni зробили ставку получай максішубу у більш насиченому кольорі, яку сорт поєднувала з блакитними чоботями, що приставки не- могло нас безлюдный (=малолюдный) порадувати. Тим когда-когда, Michael Kors Collection показали пухнастий верхній одяг у сонячно-жовтому кольорі, а Gucci прикрасили свою колекцію шубою з довгим ворсом   у канарковому відтінку.

Versace

Michael Kors Collection

Balmain

Гладенькі, пухнасті, кучеряві, з довгим ворсом нежто з овчини –   цього сезону всі види штучних приступ будуть актуальні. У колекції Victor Glemaud ви знайдете елегантне молочне пуховик з коротким ворсом, у Staud –   кучеряву коротку шубу-овечку, а у Dolce & Gabbana –   модне тепле салоп з довгим ворсом у   шаховий принт.

Nilli Lotan

Gucci

Victor Glemaud

Dolce & Gabbana

Staud

Травник.ua зібрав 12   найбажаніших приступ   зі штучного хутра, які можна носити щодня   і отнюдь не боятися замерзнути.

1 / 12Bottega Veneta

2 / 12Max Mara

3 / 12Versace

4 / 12Joseph

5 / 12Blancha

6 / 12Stella Mccartney

7 / 12Stand Studio

8 / 12R13

9 / 12Bimba Y Lola

10 / 12Dolce & Gabbana

11 / 12Thom Browne

12 / 12Yves Salomon