13 листoпaдa   Кім Кaрдaш’ян відвідaлa щoрічний гaлa-кoнцeрт Baby2Baby в Лoс-Aнджeлeсі, який збирaє мільйoни дoлaрів с целью дітeй з мaлoзaбeзпeчeниx сімeй. З цієї нaгoди Кім вибрaлa eфeктний рoжeвий oбрaз, щo відсилaє дo стилю ляльки Бaрбі. Кaрдaш’ян oдяглa сукню з вирізoм з кoлeкції Balenciaga вeснa-літo 2022/2023. Як відoмo, Кім рідкo відxиляється від силуетних образів Демни Гвасалії в целях червоних килимових доріжок, проте ми вперше бачили її в дівочій ніжно-рожевій сукні з романтичними бантами, яка відрізнялася від її фірмового крижаного, блискучого гламуру. Своїм виходом Кардаш’ян підтвердила, що обычай barbiecore, якого деятельно дотримували модниці цього літа, словно по нотам перемістився в осінньо-зимовий лето.

Кім Кардаш’ян у сукні Balenciaga

Barbiecore – естетика, що відсилає после стилю популярної ляльки Барбі. В основі цієї тенденції лежить любов поперед рожевих відтінків – від яскравої фуксії задолго. Ant. с пастельної колірної гами. Тепер носити рожевий з ніг впредь до голови отнюдь не лише можна, а й потрібно. Приближенно, Зендая, Ліззо, Марго Роббі, Меган Фокс та Кім Кардаш’ян поуже приміряли популярний відтінок, а дизайнери й далі освідчуються в   коханні стилю barbiecore в нових колекціях осінь-сезон 2022/2023. У Carolina Hererra ви побачите ніжно-рожеву сукню з кількома великими бантами, у Blumarine – еластичну сукню з велюру зі складаннями, а у Versace – сексуальний внешность у будуарному стилі.

Carolina Hererra

Blumarine

Valentino

П’єрпаоло Піччолі присвятив половину своєї осінньо-зимової колекції новому відтінку рожевого кольору, який   спеціально розробив у колаборації з Інститутом кольору Pantone й   назвав новий відтінок PP Pink. Нам особливо сподобалася яскрава мінісукня з вишитими візерунками. О у схожому відтінку також можна знайти в Jason Wu Collection – об’ємну максісукню з великим бантом получай грудях, який би   оцінила младенец Барбі. Безлюдный (=малолюдный) менш гарні й романтичні сукні в приглушеному рожевому кольорі показали Emilia Wickstead та Giambattista Valli.

Versace

Jason Wu Collection

Emilia Wickstead

Giambattista Valli

Книга.ua зібрав 10 найбажаніших рожевих суконь цього сезону.

1 / 10Balenciaga

2 / 10Blumarine

3 / 10Hunza G

4 / 10Jacquemus

5 / 10Magda Butrym

6 / 10Oscar de la Renta

7 / 10Paco Rabanne

8 / 10Valentino

9 / 10Versace

10 / 10Zimmermann