Oфіційний дистриб’ютoр брeнду Pandora в Укрaїні oгoлoсив пoчaтoк співпрaці   з фaндрeйзингoвoю плaтфoрмoю UNITED24. Чaстину прибутку з прoдaжів нaмистини   «Любoв дo Укрaїни» ювeлірний брeнд пeрeрaxoвувaтимe получай напрямок «Медична допомога». Знак проєкту — зібрати 500   000 грн, які будуть спрямовані держи покриття нагальних медичних потреб фронту й тилу.

Pandora

«Як офіційний дистриб’ютор бренду Pandora в Україні, ми чітко усвідомлюємо, що кожен внесок у наближення нашої   перемоги   є вагомим та важливим, — коментує Дионису принадлежащий Овдієнко, генеральний заведующий компанії AMADEO. — Сьогодні, вибираючи намистину «Любов задолго. Ant. с України», ви цілеспрямовано допомагаєте рятувати життя та здравствуй’я українців, які ни с места! на варті світової безпеки. Ця срібна украшение виконана у формі серця, оздоблена жовто-блакитною емаллю та має символічне гравіювання «Україна» із червоним емалевим сердечком. Вона є уособленням безмежної любові та гордості, а також   нагадуванням относительно рідну країну тим, хто за версту від дому».

Pandora

«За 6 місяців роботи UNITED24 об’єднала довкола допомоги Україні сотні тисяч донорів зі 110 країн світу, а загальна кошелка зібраних благодійних коштіів перевищила 210 мільйонів доларів. Ми пишаємося співпрацею з найкращими світовими брендами, які неважный (=маловажный) залишилися осторонь війни і використовують силу свого імені, щоб підтримувати нашу країну у цю визначальну мить. Упевнена, що українське сердце від Pandora стане найбажанішою прикрасою   як в Україні, в такой мере і за її межами!», – додає координаторка платформи UNITED24 Ярослава Гресь.

Намистина «Любов поперед України» ексклюзивно представлена в українських магазинах бренду та держи офіційному сайті.   Долучитися раньше проєкту може кожен охоч, замовивши намистину ради посиланням.