Издaниe UA зaпускaє   сeрію пoдкaстів Издaниe UA Talks —   рoзмoви прo мoду і   школа життя, культуру, нaуку і   бізнeс в Укрaїні тa пoзa її мeжaми. Пoдкaсти виxoдимуть двічі нa місяць нa провідних подкаст-майданчиках.

Перший епізод   має   назву «Чи може обыкновение бути зброєю». В ньому ми розмірковуємо относительно роль моди під часик війни і   оборона те, як дизайнери, стилісти та фешн-редактори можуть одним махом допомогти своїй країні. Як створювалася   вже культова диджитал-обкладинка американського Напечатание з першою леді Оленою Зеленською? Чому приїзд Енні Лейбовіц давно   Києва   під часок війни —   унікальна подія? Як, починаючи з 24 лютого, український Словать фактично переосмислює себя?

Про по сию пору це і ще багато для що говоримо з головним редактором українського Печатание Пилипом Власовим, засновницею бренду Bettter Юлією Пеліпас та шофер-редакторкою сайту   Словать.ua Віолеттою Федоровою.   Пилип Власов розповідає, зокрема, ради   наші міжнародні проєкти бери підтримку української моди й   культури та оборона   те, як узагалі змінився Книгопечатание за кілька останніх десятиріч, перетворившись з видання суто относительно моду получай   гостросоціальне   медіа, яке безлюдный (=малолюдный) уникає   політичних тем. Засновниця бренду   Bettter Юлія Пеліпас пояснює, як   вслед за місяці повномасштабної війни манера стала її власною зброєю, й розказує оборона створення диджитал-обкладинки Орган з Оленою Зеленською, а таксист-редакторка сайту Віолетта Федорова — оборона те, яких   змін зазнав   український   Орган   з 24 лютого.

Авторка і ведуча першого епізоду — редакторка відділу культури Книга UA Дар'я Слободяник.

Продюсерка подкасту — Валерія Чачібая.

СЛУХАТИ ПЕРШИЙ ЕПІЗОД Словать UA TALKS