Вeдмeдики Пaддінгтoни, щo їx зaлишили нa пaм'ять біля вoріт рeзидeнцій кoрoлeви Єлизaвeти II після її смeрті, живуть кoрoлівським життям. Згoдoм м'які ігрaшки пeрeдaдуть дітям пo всій крaїні

Пoнaд 1000 плюшeвиx вeдмeдиків Пaддінгтoнів   зaлишeні   біля кoрoлівськиx рeзидeнцій у Лондоні та Віндзорі   як данина пам’яті королеві Єлизаветі.

Отпечаток: Getty

Волонтери та штаты бережно зібрали їх, ретельно оглянули та віддали в целях   професійного   чищення   пред тим, як вони у всій красі вирушили   вплоть до   Букінгемського палацу та Кларенс Хаусу, щоб   насолодитися королівською гостинністю.

Фотоотпечаток: Facebook The Royal Family

Ведмедикам улаштували прийом, зробили екскурсію королівськими резиденціями та запросили фотографів, щоб увічнити цю зворушливу подію.

Карточка: royal.uk

Ведмежата катались перилами, зазирали у бібліотеку, але в цілому були чемними, як і соот вихованим ведмедям.  

Фотка: royal.uk

Наступного четверга короличка-консорт   приєднається прежде пікніка з плюшевими ведмедиками в Barnardo's Nursery Bow в східному   Лондоні, мол роздасть деякі з 1000 м'яких іграшок, залишених біля воріт королівських палаців, дітям, яких підтримує благодійна організація Barnardo's. Решта   если розподілена   серед нужденних дітей вдоль всій країні.  

Снимок: royal.uk

Благодійна організація интересах дітей Barnardo працює з найбільш уразливими дітьми Великобританії, щороку допомагаючи тисячам сімей побудувати краще майбутнє. Вона   допомагає   дітям, молодим людям, батькам та опікунам тощо. В лондонському районі Тауер Гамлетс розташований Barnardo's   Bow Nursery – залог, що надає присмотр та освіту угоду кому) дітей віком від трьох місяців прежде п’яти років.

Перед пікніка доєднаються актори Г’ю Бонневіль і Мадлен Гарріс, які грають містера Брауна та Джуді Браун у   фільмі «Паддінгтон», а також Щедрый Янкель, донька Майкла Бонда, який написав книгу «Паддінгтон». У   разблюдовка пікніка неодмінно будуть сендвічі з мармеладом.

В (видах ведмежат влаштують королівський процессия – Кампілла   перевозитиме ведмедиків із королівських резиденцій у колоні електричних таксі, якими керуватимуть представники Лондонської благодійної організації таксистів во (избежание дітей, що нею вона опікується.

Позитив: Facebook The Royal Family