Упрoдoвж ужe бaгaтьox рoків кoрoлeвoю Гeллoвінa ввaжaється німeцькa мoдeль Гaйді Клум, якa щoрoку вигaдує сoбі незвичайний і складний обличье. Проте   мало-: неграмотный лише   вона намагається вигадати щось яскраве –   цього разу колосальну увагу соціальних мереж привернула співачка Cardi B, яка перетворилася сверху Мардж Сімпсон відразу у трьох версіях.

Cardi B

В Instagram канатоходка опублікувала кілька постів із яскраво-блакитною ультрависокою зачіскою та жовтою шкірою. Вона замінила фірмову сукню та балетки Мардж Сімпсон нате зелений пояс, вдягла   вплоть до нього яскраво-червоні туфлі-човники та   червоні прикраси.   Доповнила свій облик реперка макіяжем, який складався з яскравої синьої підводки на очей і мутно-червоних губ. Взуття Cardi B також привернуло увагу і було далеким   від черевиків   бери низьких підборах Мардж. Натомість глядачі побачили ефектну пару восьмидюймових підборів

Другий лик співачки вийшов мало-: неграмотный менш сексапільним –   цього разу її «Мардж» приміряла зелену сукню у нез білий овощ.   Вийшло справді гаряче.

Cardi B

Проте для цьому Карді маловыгодный зупинилася – Мардж у її виконанні виявилася ще відчайдушною модницею. Її третій зрак натхненний культовою сукнею Mugler, що пікантно відкриває народ її жовтої спини.