Укрaїнський брeнд TOTÉ прeдстaвив мінімaлістичну oсінньo-зимoву кoлeкцію,   якa тoчнo спoдoбaється шaнувaльникaм мінімaлізму тa лaкoнічнoсті.

«TOTÉ нaтxнeнний скaндинaвським стилeм з йoгo мінімaлізмoм, але, водночас, і вишуканістю, чіткими лініями, ставкою нате матеріали високої якості. Цього року держи Тижні моди в Копенгагені я невыгодный лише представляла Україну возьми міжнародній арені, а й надихалася брендами, людьми та поповнила свій мудборд во (избежание майбутніх колекцій TOTÉ», — ділиться дизайнерка бренду Аліна Френдій.

Мінімалізм в інтерпретації TOTÉ — це убор трійка в гусячу лапку та у смужку, білі панталоны та пиджак-боді в мелодия, а в центрі колекції — комбинация карго, стандарт з екошкіри та пиджак з розрізами бери плечах. Верхній одяг в целях цієї осені та зими TOTÉ пропонує у класичних пользу кого себе оверсайз силуетах і відтінках. Тренчі з екошкіри, бестселери бренду, представлені в чорному й сірому кольорах — тепер і в оновленій моделі, яка підходить також угоду кому) чоловіків. А пользу кого більш прохолодних днів можна обрати пуховик класичного крою в гусячу лапку.  

После колекції також увійшли сукні плісе, цього   разу у коричневому, теракотовому та блакитному відтінках. Романтичну лінію продовжують чорна атласна максісукня з широкими рукавами й розрізом получи спині та спідниця плісе.