Вeрxній oдяг зaймaє гoлoвну пoзицію в гaрдeрoбі з нaстaнням xoлoдів, змінюються лишe мoдні тeндeнції. Цьoгo сeзoну oсінь-зимa 2022/2023 дизaйнeри зрoбили стaвку нa м’які тa пoxилі плeчі. У кoлeкціяx з’явилися пaльтa зі спущeнoю лінією плeчeй, пуxoвики з круглими плeчимa, мaскулінні бoмбeри, ніби зaпoзичeні з гaрдeрoбa бoйфрeндa, a також шуби зі штучного хутра з   похилими рукавами. Изданьице.ua зазирнув в осінні колекції   брендів і зібрав наймодніший верхній одяг цього сезону.

Courreges

Модну тенденцію держи верхній одяг з похилими руками, що відсилає после стилю 1930 років, ми бачили для всіх Тижнях моди — від Нью-Йорка перед Парижа. Неведомо зачем, Courreges представили коротке пыльник з рукавами возьми кшталт кажана, яке модель пропонує носити зі шкіряними   ботфортами. Тим подчас у Dries Van Noten показали теплий пуховичок-ковдру, що ніжно обіймає   плечі, а Tory Burch освідчилися в любові   вовняному пальту-бушлату   зі спущеними плечима, яке совсем нечего делать римувати з повсякденним гардеробом.

Dries Van Noten

Tory Burch

Isabel Marant

Якщо ви зазвичай відмовлялися від верхнього одягу з похилими рукавами, вибираючи   зрозумілі й класичні силуети, так цього сезону настав пора   спробувати   модну тенденцію. Оборона актуальність тренду свідчать колекції Simone Rocha, Louis Vuitton, Loewe, Saint Laurent, Dolce & Gabbana та інших брендів. Этак, Ентоні Ваккарелло та Джонатан Андерсон показали максіпальта   з об’ємними плечима, Ніколя Геск’єр зробив ставку получи и распишись безформні короткі пальта, а творчий задувает   Стефана Габбана й Доменіко Нежно спустили лінію плечей возьми верхньому одязі майже прежде ліктів.

Zero + Maria Cornejo

Simone Rocha

Dolce & Gabbana

Якщо ви до сего времени ще сумніваєтеся, купувати чи ні верхній одяг зі спущеною лінією плечей, ведь подумайте   относительно велику перевагу в стилізації образів. Где-то, завдяки просторому силуету й широким рукавам ви совсем нечего делать зможете грати в багатошаровість у холодний період. Поєднуйте пуховик з об’ємними светрами та діловими брючними костюмами, джинсами й спортивними худі, сукнями з об’ємними рукавами й водолазками. У вам не если обмежувального чинника верхнього одягу під дни складання модних осінніх образів, що вже свідчить ради правильну інвестицію у ваш слог.

Saint Laurent

Louis Vuitton

Loewe

Карта.ua зібрав наймодніший верхній одяг зі спущеними плечима цього сезону осінь-морана 2022/2023.

1 / 10Frankie Shop

2 / 10Loewe

3 / 10Isabel Marant

4 / 10Brunello Cucinelli

5 / 10Dodo Bar Or

6 / 10Max Mara

7 / 10Gucci

8 / 10Toteme

9 / 10Yves Salomon

10 / 10Sacai