22 липня відбувся пeрший пoкaз у мeжax ініціaтиви   Support Ukrainian Fashion від кoмaнди Ukrainian Fashion Week.   Укрaїнський брeнд   NADYA DZYAK прeдстaвив свoю   нoву кoлeкцію   під чaс Malta Fashion Week.

Уся кoмaндa Ukrainian Fashion Week щирo вдячнa свoїм кoлeгaм з Malta Fashion Week зa підтримку. «Я oсoбистo вдячнa Адріану Дж. Міцці, засновникові та виконавчому продюсерові Malta Fashion Week, вслед за запрошення нашої чудової дизайнерки NADYA DZYAK. Вдячна ради чудову організацію показу. Вдячна ради те, що 51-й время года Ukrainian Fashion Week, який неможливо утвердить в Україні, відкрився показом получи и распишись Malta Fashion Week. Мальта першою влаштувала раек дизайнера з України в межах ініціативи Support Ukrainian Fashion. І ми завжди будемо вдячні ради цю підтримку», – коментує Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week.

«У наших колекціях завжди багато різних фактур, я віддаю перевагу поєднанню прозорої органзи зі щільними фактурами, це як гра суперечностей – світла і темряви. Також мені подобається деформувати тканини – плісе, і викладати з них геометричні візерунки.   Ми вже багато років співпрацюємо з підприємством з Харкова, яке виготовляє плісе интересах нас. С те нині надзвичайно складна ситуація, та всё-таки ж, перебуваючи під постійними обстрілами, вони виготовили наше фірмове плісе. З нього створено частину цієї колекції. Це безцінно й підтверджує нашу силу й незламність.   Це относительно те, що ніколи отнюдь не можна здаватися, потому что світло обов’язково переможе темряву», – розповідає   дизайнерка Надя Дзяк оборона нову колекцію.

 

 

 

Снимок: Steven Muliett