Кристина Асмус і Гарік Харламов вирушили в Монако, де багато часу проводять біля моря. Чи потрібно говорити про те, що однією з найбільш обговорюваних тем в мережі стала новина про те, що Христинка є нікчемною матір\’ю і кидає дочка напризволяще. Втомившись від таких заяв молода мама вирішила раз і назавжди закрити рота всім бажаючим поспівчувати бідної Насті.

«Дякую Вам за приємні слова! Всім відмінного літа і доброзичливих людей поруч! . Милі і тактовні мами, не переживайте так сильно…дитина відпочиває з нами! … Ніколи ще не літала на літаку і не плануємо поки що. Більш ніж на кілька годин від дочки не відлучалися, любимо її страшно, пристрасно! Уух! Фоток, соррі, не чекайте!», — написала Крістіна.

« П.С. Годую грудним молоком і крапка. І годувати буду поки в школу не піде. Ех, ге, ге, ге, ге! Мами, рідні, гарні, розумні, займайтеся собою, своєю зовнішністю/фігурою (повірте, це титанічна праця), розвивайтеся, працюйте і все буде!» — додала Асмус «навздогін», щоб закрити тему про вічно голодної «Харлашке».

Читай также: Іван Ургант відвіз додому ТЕФІ

Оставить комментарий