Дана Борисова дала велике інтерв\’ю, в якому відверто полила брудом свого колишнього коханого. За словами телеведучої, Олексій Панків насправді нічого з себе не представляє, а з нею стосунки завів виключно заради самопіару.

Після розриву Дани Борисової та Олексія Панкова, колишній наречений телеведучої багато неприємного сказав про свою подругу. Тим не менш, Даночка випередила його на сто кроків, розповівши журналістам таке, від чого і Олексій, і вона сама виглядають не в кращому світлі. «Мене часто дорікали (і він в першу чергу), чому на передачу «Давай одружимося» я запитала, мовляв, чи зможе він витрачати на мене і мою сім\’ю 20000 євро в місяць. Почнемо з того, що ця сума була озвучена моєю улюбленою ведучою Ларисою Гузеевой. Однак при монтажі це було вирізано з програми. Але я відповім! Мені хотілося почути хоч якусь конкретну суму. Я втомилася тремтіти за майбутнє доньки і ридати в подушку від кожної нової хвороби мами. У неї хронічна ниркова недостатність і бронхіальна астма», — каже Дана. Це підтвердило заяву корисливість зірки, про що говорив і Панків.

Що стосується Олексія, то з Даної він завів роман тільки заради реклами своєї компанії і вважав кожну копійку, витрачену на Дану та її дочка: «На себе я благала не витрачати нічого. Адже під час наших посиденьок в ресторанах мій улюблений сидів з калькулятором, і я не хотіла зайвий раз його травмувати. Тому вибирала кожен раз найдешевша страва. Одного разу я замовила рибу за 10 євро. За що мені був влаштований грандіозний скандал. З тих пір за їду я платила сама», — розповіла Борисова.

Читай также: Принц Гаррі отримав пропозицію руки і серця від Міддлтон

Оставить комментарий