Сумки — це улюблений аксесуар багатьох жінок, тому дизайнери звернули особливу увагу на них у своїх колекціях до нового сезону.
Сумки в яскравих кольорах
Зима традиційно асоціюється з темними і похмурими квітами. Відмінною від цієї точки зору є одна з останніх тенденцій в сумках в цьому сезоні — а саме, носіння сумок в яскравих кольорах.

Неоновий жовтий, червоний, кобальт є одними з найбільш поширених прикладів сумок в яскравих кольорах. Ця тенденція спостерігається в колекціях практично всіх дизайнерів і додає колір в моді зими. Ви можете носити сумку в яскравих кольорах, як акценти в осінньо-зимовий період.
На роботу з рюкзаком
Коли рюкзаки з\’явилися як тенденція в минулому сезоні, ніхто не вірив, що вони залишаться. Але вони дуже поширені в сезоні осінь-зима 2014/15. У той час як для деяких це може здатися дивним — йти на роботу з рюкзаком, насправді, ця модель сумка дуже практична і зручна. Крім того, є більш елегантні шкіряні рюкзаки, які чудово вписуються в повсякденний стиль.

Побачити рюкзаки можна було в колекціях Alexander McQueen, Diane von Furstenberg, Kenzo, Marni, Moschino, Louis Vuitton, Tommy Hilfiger, Topshop.
Улюблена велика сумка
Чим більше сумка у жінки, тим більш дивні і \»корисні\» речі можуть зберігатися в ній. Так дизайнери серйозно поставилися до великих сумках у своїх колекціях і зробили їх хітом для сезону осінь-зима 2014/15. Так звана господарська сумка — стильна і елегантна, часто з короткою ручкою і може поєднуватися з взуттям на високому каблуці, так і без них.

Великі сумки можна побачити в колекціях Burberry, Diane von Furstenberg, Dolce&Gabbana, Dsquared2, Emilio Pucci, Marni, Moschino, Lanvin, Louis Vuitton, Sonia Rykiel, Jimmy Choo.
Сумки з короткими ручками
Сумки з короткими ручками маленькі і компактні. Крім того, підходять для бізнес-стилю, ніж для щоденного. Ви можете вибрати між більш суворими моделями з ретро нотками або моделями з короткими ручками, але в яскравому принті.

Наиболее интересные модели можно увидеть в коллекциях Alexander McQueen, Dior, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Marni, Sonia Rykiel.
Сумки из ткани
Хотя кожаная сумка имеет особый статус в моде, в этом году она имеет серьезную конкуренцию со стороны модели из текстиля. Сумка из ткани — интересное пополнение к коллекции — как правило, в ярком цвете или интересным принтом, Они особенно привлекают к себе внимание.
Сумки из ткани появляются в коллекциях Balenciaga, Barbara Bui, Burberry, Etro, Marni, Louis Vuitton.
Сумка-портфель
Клатчи и мини-сумки никогда не выходят из моды, потому что они являются классикой. Но в этом сезоне некоторые из них представлены в несколько ином свете, напоминающем уменьшенную версию портфеля. Небольшие, прямоугольные и с эффектной застежкой, они являются своеобразным аксессуаром, который дополнит ваш образ на вечеринке.

Сумки-портфелі з\’явилися в колекціях Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Kenzo, Louis Vuitton, Jimmy Choo.

Читай также: Повернення джинсів кльош

Оставить комментарий