У цій статті буде розглянуто суто інтимна тема, касаемая тільки чоловіка і жінки. Про цій темі раніше не прийнято було розмовляти в силу певних причин як соціального, так і особистісного характеру.
Ця тема: «як правильно зробити мінет».

1) Почнемо з того, що статевий член чоловіка — дуже чутлива область. Але особливо чутливою є головка члена, та сама гладка і блискуча його частина. Вона не тільки дуже чутлива, але і має в собі багато ерогенних зон, вплив на які може швидко довести чоловіка до оргазму (до речі, якщо говорити про жіночий оргазм, то для його досягнення можна спробувати різні пози).

2) Починати мінет краще всього відразу. Чому? Деякі сексологи стверджують, що необхідні попередні ласки з боку дівчини. Запам\’ятайте: дівчині потрібні попередні ласки з боку чоловіка, а чоловік — ні. Така особливість чоловічої сексуальності, що йому не потрібні попередні перед мінетом ласки.

3) Отже, дівчина обхоплює губами голівку статевого члена чоловіка. Ні в якому разі не можна торкатися до неї зубами. Не забувайте, що вона дуже чутлива і найменші грубі дотику зубами можуть бути для чоловіка неприємними.

4) Щоб зробити правильний мінет чоловіку, не можна перестаратися в частоті і силі ласк. Ні в якому разі не натягніть шкіру на статевому члені чоловіка. При натягуванні шкіри відбувається перетискання нервових закінчень у найбільш чутливій області голівки — в області вуздечки. І всі наступні ласки чоловік просто не відчує, такий мінет буде неправильним.

5) Щоб зробити хороший мінет, член треба злегка притримувати руками. І лише притримувати. Не можна здавлювати, не можна натягувати шкіру, не можна торкатися зубами, не можна робити занадто часті і сильні рухи ротом і головою, не можна занадто часто і сильно дратувати головку члена мовою.

6) Якщо хочете мінет зробити краще, робіть так, як якщо хочете, щоб чоловік поласкал саме вас — ніжно, акуратно, розмірено, приємно.

7) Обхопіть член хлопця губами, але дуже м\’яко, не здавлюючи його. Якщо будете здавлювати, то, знову ж таки, нервові закінчення втратять свою чутливість, і він погано відчує ваші ласки. М\’яко, вологими від слини губами, обоймите голівку, і робіть розмірені рухи головою вперед-назад, уздовж члена. Занадто глибоко вводити член в горло не обов\’язково — деяким жінкам це може бути неприємно, а чоловікові найчастіше байдуже, так як самі ерогенні зони, повторюю, знаходяться у нього під головкою статевого члена. Хоча деякі сексологи рекомендують іноді, для різноманітності рухів, глибоко забирати член в глотку, а носом малювати в повітрі або на лобку чоловіки уявну вісімку. Такі рухи дуже сильно подобаються деяким хлопцям.

8) Щоб зробити незабутній мінет хлопцеві, робіть його не тільки губами, але ще й мовою. Але не лижите його як морозиво, від цього чоловікові може бути неприємно. І ні в якому разі не лижите в області уретри (отвору сечовипускального каналу) — від цього чоловікові також буває неприємно. Просто злегка-злегка натисніть мовою на область, розташовану в області вуздечки головки члена, і повільно то натискайте мовою на цю область, то послабляйте тиску, то натискайте, то ослабляйте. Це сама ерогенна область. Але, ще раз повторюю, надто сильно і часто лизати тут не треба. Правильними будуть м\’які, але досить наполегливі натискання мовою прямо на вуздечку, і на область під головкою поруч з вуздечкою. І взагалі, весь час не можна робити одне і те ж рух. Має бути різноманітність з трьох-чотирьох дій, які ви повинні чергувати.

9) У момент, коли чоловік на самому верху блаженства, він випускає сперму вам прямо в рот. Правильним з вашої сторони буде продовження мінету. Тобто продовжуйте рухи головою вперед-назад, паралельно збираючи сперму у себе в ротовій порожнині, якщо не хочете її ковтати. Як тільки чоловік випустить всі порції сперми, він закінчує остаточно, в цей момент слід припинити рухи головою та ротом. Замріть на пару секунд, а потім випускайте член з рота. Подальші дотику до нього будуть чоловікові неприємні, і продовжувати робити мінет в цьому випадку буде не правильним.

10) І найголовніше для жінки, але не найголовніше для чоловіка — ковтати сперму чи ні? Це питання турбує багатьох жінок. Запам\’ятайте: якщо ви любите чоловіка, а він — вас, ви завжди зможете домовитись на цей рахунок. Можете просто зібрати її в рот, потім піти в туалет і виплюнути, а потім прийти і поцілувати чоловіка в живіт (чому не в член? Тому що після того, як чоловік кінчить, продовження мінету і навіть дотику до члену будуть тільки неприємні йому).

Отже, якщо ми хочемо зробити чоловікові правильний мінет, запам\’ятаємо основні правила:
— починаємо відразу, як тільки чоловік роздягнувся,
— працюємо тільки губами, мовою можна впливати тільки на вуздечку,
— ні в якому разі не торкаємося зубами,
— ні в якому разі не натягувати шкіру на члені,
— ні в якому разі не лизати мовою в області отвору сечовипускального каналу (уретри),
— найкраще м\’яко обхопити губами член в області його переходу в голівку,
— здійснювати треба ритмічні рухи головою вперед-назад,
— не можна смоктати і лизати,
— як тільки чоловік почав кінчати, зменшіть частоту рухів головою,
— не дратуйте член після того, як чоловік скінчив.

І найголовніше, напевно.
Якщо хочете зробити чоловікові самий незабутній мінет, після того, як ви його зробили, обов\’язково полежіть біля чоловіка, погладьте його волосся своєю рукою і кажіть йому про те, як сильно його любите. Справа в тому, що твердження, що чоловік любить очима, а жінка — вухами — це все усереднено.
Багато чоловіків після мінета дуже чутливі і будь-які приємні слова в цей момент врізаються їм у пам\’ять, западають в душу і залишаються там надовго!!!
Так що якщо ви хочете завоювати серце чоловіка, а не просто зробити йому мінет правильно, обов\’язково приголубте його і кажіть йому ласкаві і приємні слова.

Читай также: Оральный секс. Минет

Оставить комментарий