Дівчaтa ствoрeні, щoб прикрaшaти світ свoєю крaсoю. Угоду кому) ствoрeння свoгo стилю тa нeпeрeвeршeнoгo oбрaзу, ми рoбимo стильні зaчіски, мaкіяж, мaнікюр, ретельно підбираємо одяг, аксесуари та прикраси. Саме вони займають особливе місце, визивають захоплення та додають яскравості.

Зі зміною трендів змінюються матеріали, кольори, розмір прикрас тощо. Але є тетечка, що залишається незмінним — актуальність діамантів в прикрасах. Їх обожнюють дівчата, относительно них співають пісні, мріють та захоплюються. Прикраси с діамантами завжди лаконічно підкреслюють сяяння очей та особливий символ і є універсальними для різних стилів, адже чудово доповнюють як романтичний что-то около і діловий стиль. Завдяки прозорому сяянню, діаманти підходять всім, незалежно від типу зовнішності или віку. Вони підкреслюють ніжність блондинок, ефектність брюнеток та загадковість рудоволосих.

Діаманти — це завжди універсально та популярно!

Важко уявити без прикрас урочисті заходи, світські прийоми, зіркових героїнь. Дуже яскраво виглядають прикраси улюблених героїнь у популярних кінострічках. Деякі з них самі стають героями навколо яких розгортаються події. К створення таких прикрас залучаються найвідоміші ювеліри світу і аналоги таких прикрас користуються великим попитом.

Таміпул, пропонує тобі пригадати відомі прикраси з популярних кінострічок та виграти яскравий діамантовий подарунок.

Приєднуйся предварительно сторінки Таміпул у Фейсбук та получай участь в акції.  

ТРИ тижні, щовівторка, з 15 березня соответственно 5 квітня, на сторінці Таміпул у Фейсбук будуть публікуватися конкурсні пости. У кожному пості зображено чотири ювелірні вироби з відомих фільмів. Вслед цими прикрасам необхідно вгадати назву кінострічок та зазначити у коментарях впредь до поста.

Щотижня, серед усіх хто дав правильні відповіді если обрано переможницю тижня, яка отримує — парфуми Paris Hilton.

А головний выигрыш — яскравий діамантовий подарунок, если розіграно 05 квітня о 14.00 серед всіх учасниць, що відповіли как следует на щотижневі конкурсні пости.

Нуте правильні відповіді щотижня та отримуй максимальну кількість шансів отримати головний подарунок!

Діаманти — це любов возьми все життя!

Акція триває з 15 березня в области 5 квітня 2021 року. Ознайомитися з Офіційними Правилами Акції можна получай сайті.